Werkhervatting en re-integratie

werkhervatting en re-integratie Physique Arnhem

Wat bieden wij uw bedrijf nog meer?

Physique Preventiecentrum helpt al meer dan 15 jaar mensen met fysieke en mentale problemen op weg naar een actief en gezond leven, zodat zij hun werk en privéleven zo goed mogelijk weer kunnen oppakken. Hierbij kan de inzet van runningtherapie een passende oplossing zijn, maar niet altijd! Physique biedt ook diverse op maat gesneden re-integratie dienstverleningen gericht op de gezondheid van uw medewerker en werkhervatting voor de werkgever. Wilt u weten wat ons multidisciplinair team bestaande uit o.a. sportarts, gespecialiseerde re-integratiefysiotherapeuten, runningtherapeuten, psychologen, arbeidsbemiddelaars, voedingsconsulenten, diëtist en medische fitness instructeurs voor u kan betekenen? Wij gaan hier graag met u over in gesprek.

Cliënten aan het woord

“Niets meer dan complimenten voor de wijze van steun in het opbouwen van kracht door Wouter/Physique zowel Fysiek als Mentaal. #justdoit.”

Maril Naudin Ten Cate
Opticien bij Vriesman Optiek in Zevenaar

Bekijk op de website van Physique meer referenties van cliënten.

Financiering

Een traject bij Physique kost geld, maar levert heel veel op. Gezondheid voor de cliënt. Werkhervatting voor de werkgever. En op termijn minder kosten voor uw bedrijf, UWV of de verzekeraar.

Cliënt aanmelden

Wilt u een cliënt aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in en wij bellen vandaag nog voor een afspraak.

Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Contact
Bezig met versturen
© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV