• Bekijk onze agenda
 • Nieuws
 • 026 370 0243
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESPhysique Preventiecentrum BV Beukenlaan 19 6823 MA Arnhem Sportpark Valkenhuizen Telefoon: 026-3700243 info@physique.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Eugène Bongers – Directeur Physique

Eugène Bongers – Directeur Physique

“Excercise is medicine!”

Physique Preventiecentrum biedt al meer dan 15 jaar interventies aan. Zowel fysiek, mentaal als in combinatie. Als directeur van Physique miste ik een laagdrempelige en vooral betaalbare interventie, waarbij mensen met stress- en/of burnoutklachten in groepsverband of individueel de gewenste begeleiding krijgen. Na wat gesprekken met collega runningtherapeuten, maar ook doorverwijzers werd al snel duidelijk dat runningtherapie naadloos aansluit op onze visie: “Excercise is medicine!”. Na de nodige kennisvergaring en opleiding bij Runningtherapie Nederland is uiteindelijk Runningtherapie Arnhem ontstaan. We hebben bewust een aparte website www.runningtherapiearnhem.nl opgezet om nog beter de gewenste doelgroep en doorverwijzers te bereiken. We hopen hiermee zoveel mogelijk mensen van hun klachten af te kunnen helpen.

Als vader van 4 kinderen en directeur en mede-eigenaar van Physique leid ik een druk leven. Zonder mijn wekelijkse hardloopsessies en krachttraining zouden stressklachten al snel op de loer liggen. Running(therapie) is in zekere zin altijd al een onderdeel van mijn leven geweest, hetgeen mijn geloof in het succes van runningtherapie alleen maar versterkt.

© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV