• Bekijk onze agenda
 • Nieuws
 • 026 370 0243
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESPhysique Preventiecentrum BV Beukenlaan 19 6823 MA Arnhem Sportpark Valkenhuizen Telefoon: 026-3700243 info@physique.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Tarieven

Tarieven Runningtherapie Arnhem


Runningtherapie in groepsverband:

Runningtherapie lichte mentale klachten: €50,- per 4 weken incasso (totaal €150,-)

Tijdsduur traject: 12 weken, 1x per week (begeleid). Dit is inclusief intake en eindevaluatie. Groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen. Doel: stressreductie. Wordt verzorgd door runningtherapeut.

Runningtherapie zwaardere mentale klachten: 12 weken €385,-

Tijdsduur traject: 12 weken, 1x per week (begeleid). Dit is inclusief intake, 2 tussenevaluaties en eindevaluatie. Groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. Doel: verminderen mentale klachten. Wordt verzorgd door runningtherapeut en fysiotherapeut. Mogelijkheid om € 135,- via zorgverzekeraar terug te krijgen aan fysiotherapie indien voldoende verzekerd.

Individuele begeleiding runningtherapie: €65,- per uur inclusief BTW

Tijdsduur traject: Begeleiding gedurende 12 weken. Dit is inclusief intake, 2 tussenevaluaties en een eindevaluatie.

Rapportage

Het is mogelijk om van het runningtherapie traject een rapportage te ontvangen ten behoeve van de doorverwijzer of werkgever. Indien dit gewenst is, moet dat bij de intake kenbaar worden gemaakt. Voor deze rapportage worden extra kosten in rekening gebracht.

Bedrijvenloop: op aanvraag

De tarieven zijn afhankelijk van uw wens. Wij maken graag een afspraak met u om een offerte te maken. Als u dit formulier invult, nemen wij contact met u op.

Vergoedingen


Hieronder vindt u een overzicht van mogelijkheden tot vergoeding van runningtherapie. Bedrijvenloop kent geen vergoeding van zorgverzekeraars.

Zorgverzekeraars die runningtherapie vergoeden

 • ONVZ
 • De Friesland
 • Zorg en Zekerheid (Aanvullende polis, tot een maximum van € 150,-)
 • CZ (onder voorwaarden). CZ vergoedt de kosten van gezondheidscursussen en beweegprogramma’s die gericht zijn op het bevorderen van uw gezondheid.

Soms kan runningtherapie vergoed worden als het een onderdeel vormt van een integraal beweeg- en gezondheidsprogramma. Sla uw polisvoorwaarden van uw (aanvullende) verzekering er op na.

Overige vergoedingsmogelijkheden

Bij zorgverzekeraars die geen runningtherapie vergoeden, kunnen de kosten (deels) vergoed worden binnen de behandeling door:

1. Fysiotherapeut

Indien u aanvullend verzekerd bent en nog fysiotherapiesessies beschikbaar heeft, kan onze fysiotherapeut, en tevens runningtherapeut, de intake en de evaluaties verzorgen. De behandeltijd hiervan wordt dan door uw ziektekostenverzekeraar vergoed. Dit bedrag van ongeveer € 135,-* brengen wij in mindering op het tarief voor runningtherapie.

* Dit bedrag is een indicatie en is afhankelijk van de daadwerkelijke vergoeding van uw zorgverzekeraar. Het bedrag kan per zorgverzekeraar verschillen!

2. GZ-psycholoog

U kunt in overleg met uw huisarts een doorverwijzing vragen naar de GZ psycholoog werkzaam voor Physique. Deze beoordeelt de doorverwijzing door middel van een vragenlijst die door u ingevuld wordt, bepaalt de zorgzwaarte en verzorgt het psychologische traject. De zorgzwaarte bepaalt de mate van vergoeding. De behandeling door de GZ psycholoog wordt vergoed vanuit de basisverzekering van de ziektekostenverzekeraar indien de psycholoog daar een contract mee heeft afgesloten. De patiënt moet wel rekening houden met de eigen bijdrage. Het runningtherapietraject wordt uitgevoerd door een runningtherapeut.


PGB – Voor individuele runningtherapie trajecten

Misschien ontvangt u een Persoon Gebonden Budget AWBZ. Zorg en begeleiding kunnen hieruit gefinancierd worden. Individuele begeleiding middels runningtherapie kunt u laten vallen onder het ‘vrij besteedbaar bedrag ‘. Lees hier meer.
Wilt u een Persoon Gebonden Budget AWBZ aanvragen, laat u dan informeren door de stichting MEE.

Werkgever

Zit u tijdelijk in de ziektewet? Dan is uw werkgever (in overleg met de bedrijfsarts) of uitkeringsinstantie (via de verzekeringsarts) mogelijk bereid om de kosten van de runningtherapie te vergoeden eventueel ook als onderdeel van een breder interventietraject zoals wij die via TIGRA (www.tigra.nl/verzuim/multidisciplinair-trajecten) of Physique (UWV-trajecten) uitvoeren. Werkt u nog wel, maar heeft u stressgerelateerde klachten, informeer dan of u preventief onze runningtherapie mag volgen. De inkomensverzekeraar van de werkgever is mogelijk bereid mee te financieren. Uw werkgever dient hiervoor zelf een aanvraag te doen bij de betreffende verzekeraar.

Eigen bedrijf

Heeft u een eigen bedrijf? Dan kunt u de kosten van de Runningtherapie als aftrekpost opvoeren. Dit kan onder de noemer ‘coachen/persoonlijke ontwikkeling’.

© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV