Groeps runningtherapie

groeps runningtherapie - Runningtherapie Arnhem

Groeps runningtherapie

Runningtherapie Arnhem biedt naast individuele runningtherapie ook groeps runningtherapie aan. Dit is tevens een traject van 12 weken. Na een intakegesprek, waarbij een vragenlijst wordt ingevuld, volgt een test. Op basis van de vragenlijst wordt de zwaarte van uw klachten bepaald en in welke groep u het beste tot uw recht komt.

  • Tijdsduur traject: 12 weken, 2x per week (begeleid). Dit is inclusief intake, 2 tussenevaluaties en eindevaluatie.
  • Groep bestaat uit: minimaal 4 en maximaal 5 personen.
  • Doel: verminderen mentale klachten.
  • Wordt verzorgd door: fysiotherapeut gespecialiseerd in runningtherapie.
  • Kosten: Indien u aanvullend verzekerd bent voor de fysiotherapie dan brengen we een intake en 14 fysiotherapiebehandelingen in rekening bij uw zorgverzekeraar. Bent u onvoldoende goed verzekerd of heeft u onvoldoende behandelingen over dan brengen we het particuliere tarief van €26,- per fysiotherapiebehandeling in rekening.

Trainingsdoelstellingen en een trainingsplan worden samengesteld. De trainingen zijn opgezet met voor u haalbare doelen. De runningtherapeut begeleidt de trainingen in een klein groepje (maximaal 5 lopers). We evalueren uw traject en zullen indien nodig het trainingsplan bijstellen. Na 12 weken vindt een eindevaluatie plaats en adviseren wij u over de mogelijkheden om verder te gaan met hardlopen.

Vergoedingsmogelijkheden

Er zijn vergoedingsmogelijkheden via werkgever, verzekeraar, UWV en Gemeente Arnhem via de Gelrepas, Werksportkaart en Studentensportkaart.

Meer info over tarieven en vergoedingen.

Interesse in een gratis adviesgesprek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend!

Contact
Bezig met versturen
© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV