• Bekijk onze agenda
 • Nieuws
 • 026 370 0243
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESPhysique Preventiecentrum BV Beukenlaan 19 6823 MA Arnhem Sportpark Valkenhuizen Telefoon: 026-3700243 info@physique.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Aanvulling psycholoog

Psychologische hulp in aanvulling op runningtherapie

Aanvulling psycholoog op runningtherapie - Ben Jonker

Ben Jonker, arbeidspsycholoog.

Hebt u al een tijd het gevoel dat u uw werk niet meer aan kunt? Bent u vaak somber en moe? Bang voor dingen waar u niet omheen kunt? Dan kan Ben Jonker, arbeidspsycholoog bij Physique, u begeleiden om mentaal veerkrachtiger en fitter te worden. Ook runningtherapie kan daarbij helpen. Bij Physique kunt u een gecombineerd traject volgen, waarin u gesprekken heeft met een gekwalificeerde psycholoog én gaat hardlopen onder de deskundige begeleiding van een runningtherapeut.Hardlopen vermindert stress en geeft een prettig gevoel. Ook is het goed voor uw zelfvertrouwen en uw sociale contacten. Uit onderzoek is gebleken dat hardlopen kan helpen om depressieve klachten te verminderen en burn-out te voorkomen.

Werken aan uw mentale conditie

Tegelijkertijd kunt u bij de psycholoog aan uw mentale conditie werken. Hij laat u op een andere manier kijken naar uw klachten en uw vervelende gedachten en gevoelens, zodat u meer grip op uw leven krijgt. U leert de eerste signalen van stress herkennen en hoe u die meteen kunt aanpakken om in balans te blijven en zelf de regie te houden. Hoe u op een ontspannen manier lastige situaties te lijf kunt gaan. Kunt omgaan met uw twijfels en gevoelige punten. Dat gebeurt in zes tot acht individuele gesprekken van een uur, meestal om de week. Tussendoor krijgt u opdrachten en oefeningen op maat mee. Bewegen en bezinnen. Met deze combi-aanpak bereikt u sneller uw doel: gezond, van buiten en van binnen!

Eugène Oostveen, GZ-psycholoog.

Mijn naam is Eugène Oostveen, GZ-psycholoog, vele jaren werkervaring, zonder stoffig te zijn, vol energie, en met voldoende rust en gehoor. De belofte om in drie gesprekken voldoende basis en technieken mee te geven om de kwalitatief hoogstaande trainingen van Physique te ondersteunen, daagt uit: onze lat is bereikbaar, maar hoog. Waar ligt de jouwe?

Met mijn functie als gz-psycholoog toegevoegd aan de runningtherapie van Physique, is er aandacht voor de réden waarom mensen niet uitvoeren wat ze dondersgoed weten: leefstijl, gezond eten, rust, ontspanning, beweging, en stabiele relaties, zijn de basiswaarden voor een gezonde balans tussen privé en verplichte taken. Waarom is dat zo moeilijk? Een gz-psycholoog met oog voor gezondheid en gedragsverandering, affiniteit met (top)sport, en aandacht voor het persoonlijke proces en keuzes, zonder het onnodig ingewikkeld te maken, kan daarbij een inzichtgevende, en motiverende factor zijn: doelen behalen waar je stiekem al jaren over praat.

Meld u aan voor een gratis intake

Heeft u interesse meld u zich dan aan via dit formulier en wij nemen contact met u op.

© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV