Over ons

Toonaangevend preventiecentrum in Arnhem


Al meer dan 20 jaar is Physique in Arnhem en omgeving een begrip. Een begrip als het gaat om (medisch) fitness, fysiotherapie en re-integratie. De hoge kwaliteit van het personeel in combinatie met een uitgebreid aanbod aan groepslessen hebben ervoor gezorgd dat vele Arnhemmers met plezier en resultaat al jaren sporten bij Physique. Eugène Bongers en Thomas Verheij zijn de eigenaren van Physique. Samen hebben ze Physique Preventiecentrum ontwikkeld. Physique Preventiecentrum staat voor een hoge kwaliteit op de werkvloer gecombineerd met een uitgebreid aanbod op het gebied van fysiotherapie, leefstijl en training waarbij resultaat gericht werken één van de belangrijkste doelstellingen is. Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker, maar ook steeds meer wordt duidelijk dat het realiseren van een gezonde leefstijl niet gemakkelijk is. Dit vergt de juiste begeleiding en de juiste ondersteuning, bij Physique Preventiecentrum krijgt u deze professionele begeleiding om zo uw doelstelling op een verantwoorde wijze te realiseren.

over physique

Links naar rechts Eugène Bongers en Thomas Verheij. © 2016 Rolf Hensel Photography.

Fit!Vak erkend Preventiecentrum

Physique is officieel Fit!Vak erkend als Preventiecentrum. Een Fit!Vak Preventiecentrum gaat net een stapje verder dan de reguliere dienstverlening. Hierdoor is Physique optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals niet aangeboren hersenletstel, diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. De therapeuten en instructeurs bij Physique zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn.

Re-integratie / interventies

In Arnhem is Physique meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van re-integratie en interventies. Physique helpt zowel particulieren als bedrijven en organisaties, maar ook gemeenten, overheidsinstellingen zoals het UWV en zorg- en letselschadeverzekeraars met uiteenlopende vragen op het gebied van gezondheid, vitaliteit, werk en re-integratie. Ons multidisciplinair team bestaat onder andere uit sportarts, gespecialiseerde re-integratiefysiotherapeuten, runningtherapeuten, psychologen, arbeidsbemiddelaars, voedingsconsulenten, diëtist en medische fitness instructeurs.

© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV