• Bekijk onze agenda
 • Nieuws
 • 026 370 0243
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESPhysique Preventiecentrum BV Beukenlaan 19 6823 MA Arnhem Sportpark Valkenhuizen Telefoon: 026-3700243 info@physique.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

ACTUEEL

Informatiebijeenkomst voor huisartsen en POH-ers over runningtherapie

Door admin | In Veel gestelde vragen over vergoedingen | Op juli 12, 2017

stress? Runningtherapie Arnhem helpt

Op donderdag 31 augustus zijn huisartsen en POH-ers van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over runningtherapie bij Physique, centrum voor sport en gezondheid, aan de Beukenlaan 19 in Arnhem (Sportpark Valkenhuizen).

Tijdens deze bijeenkomst geven we een uitleg over runningtherapie en de rol die onze GZ-psycholoog daarbij kan spelen en willen we ook graag onze eerste ervaringen met u delen. Onze GZ-psycholoog is daarbij aanwezig en kan zijn rol aan u toelichten. De informatiebijeenkomst vindt op 31 augustus plaats van 15:30 tot 17:00 uur. Via deze link kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst of meer informatie opvragen. U kunt ons ook bellen, 026-3700342 of een e-mail sturen naar info@physique.nl . Na uw aanmelding ontvangt u het programma voor deze informatiebijeenkomst.

Het is tevens mogelijk om uw patienten aan te melden voor de nieuwe runningtherapiesessies die in september starten. Dit kan tijdens de informatiebijeenkomst of via deze link . U kunt ons ook bellen, 026-3700342 of een e-mail sturen naar info@physique.nl .

 

 

No Comments to "Informatiebijeenkomst voor huisartsen en POH-ers over runningtherapie"

© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV