Partners

Partners van Runningtherapie Arnhem

Runningtherapie Arnhem is onderdeel van Physique Preventiecentrum BV. Wij werken nauw samen met vaste lokale partners als hardloopverenigingen, hardloopwinkels, huisartsen en diverse doorverwijzers. Wilt u ook vaste partner worden van Runningtherapie Arnhem of meer weten over de mogelijkheden van een samenwerking, neem dan contact met ons op.

Runnersworld – partner voor advies schoenen

Partners runningtherapie arnhem - Runnersworld

Deskundig advies en een professionele loopanalyse zijn de sterke punten van hardloopspeciaalzaak Runnersworld Arnhem. Bij hen krijgt u altijd een advies op maat, of het nu om een hardloopschoen, sporthorloge of functionele kleding gaat. Hun team bestaat uit bekwame trainers en fanatieke lopers, dus ze adviseren zowel vanuit kennis als ervaring. Beginners en ervaren lopers zijn beide bij hen aan het juiste adres.
URL: www.runnersworldarnhem.nl

Loopgroep Arnhemia – partner voor vervolgtrajecten

Partners runningtherapie arnhem - Loopgroep ArnhemiaLoopgroep Arnhemia is een groep van enthousiaste, recreatieve hardlopers. Onder leiding van deskundige trainers wordt op verschillende niveau’s getraind. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur. Tijdens het zomerseizoen trainen wij in de prachtige bossen in de omgeving van Arnhem. ‘s Winters vertrekken wij vanuit Sporthal De Laar in Arnhem en lopen dan over verlichte voet- en fietspaden. We hebben in de sporthal de beschikking over kleed- en douchegelegenheden voor dames en heren. Verder organiseert de loopgroep al jaren de bekende Warnsborncross. Enkele malen per jaar wordt er gezamenlijk deelgenomen aan wedstrijden en prestatielopen. Ook een jaarlijks uitstapje (een dag of lang weekeind) staat op de agenda. Kun je circa 30 minuten aan één stuk hardlopen en wil je een keer een training uitproberen? Neem dan contact met ons op!
URL: www.loopgroep-arnhemia.nl

Loopgroep De Loper – partner voor vervolgtrajecten

Partners runningtherapie arnhem - Loopgroep De Loper

DE LOPER geeft hardlooptrainingen in Arnhem, Zevenaar en ‘s-Heerenberg. Een gezellige vereniging voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers. De trainingen zijn zodanig opgezet dat iedereen mee kan doen. Wellicht loop je al langer en merk je dat je geen progressie meer boekt en wil je toch je prestaties verbeteren. Ze helpen je graag om beter en sneller te lopen. Of vind je het gewoon gezelliger om in een groep te lopen of heb je de bekende ‘stok achter de deur’ nodig: je bent van harte welkom om aan te sluiten bij DE LOPER.
URL: www.ikbendeloper.nl

Physique

Partners runningtherapie arnhem - Physique Preventiecentrum BV

Physique is meer dan een gewoon fitnesscentrum. Physique is een dynamisch sfeervol sport- en gezondheidscentrum dat meer plezier biedt bij het behalen van uw sportieve doelstellingen. Op basis van een intake ontvangt u van ons een trainingsadvies op maat. Speciaal voor hardlopers bieden we specifieke krachttraining voor verbetering van de prestaties en preventie van blessures. Naast fitness en meer dan 80 groepslessen per week zijn we tevens een Fit!Vak erkend preventiecentrum. Een multidisciplinair team bestaande uit sportarts, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, medische fitnessinstructeurs, en diëtiste staan voor u klaar. Ervaar Physique Preventiecentrum zelf: u bent van harte welkom!
URL: www.physique.nl

Formupgrade

Partners runningtherapie arnhem - Formupgrade

Formupgrade beweegcentrum is naast een reguliere sportschool met vrije fitness en groepslessen ook een preventiecentrum. In dit preventiecentrum werken fysiotherapeuten, leefstijlcoaches en diëtistes op een multidisciplinaire wijze samen. Formupgrade beweegcentrum is gevestigd in Klarendal, Malburgen en Presikhaaf. 
URL: www.formupgrade.nl

© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV