• Bekijk onze agenda
 • Nieuws
 • 026 370 0243
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESPhysique Preventiecentrum BV Beukenlaan 19 6823 MA Arnhem Sportpark Valkenhuizen Telefoon: 026-3700243 info@physique.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Bescherming persoonsgegevens

Informatie betreffende de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Zoals u wellicht hebt opgemerkt, vragen wij u om persoonsgegevens, waaronder gegevens over uw gezondheid, te verstrekken.
Wij verzamelen deze gegevens uitsluitend uit veiligheidsoverwegingen en voor het opstellen van een voor u goed en passend (fitness)advies. Wij kunnen u immers alleen van een advies en/of adequate begeleiding voorzien, indien wij van uw gezondheidstoestand en mogelijke beperkingen op de hoogte zijn.

Uw gegevens betreffende uw gezondheid worden door Physique dan ook uitsluitend voor dit doel gebruikt. Physique zal uw persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en zij zal de gegevens niet aan derden verstrekken. De verzamelde gegevens worden ook niet langer bewaard dan noodzakelijk is en worden op uw verzoek onverwijld uit onze bestanden verwijderd.

Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zal Physique uw persoonsgegevens niet verwerken. Dat betekent dat Physique geen gegevens van u zal verzamelen indien u daar geen toestemming voor hebt gegeven door het inschrijfformulier in te vullen én uw handtekening onder deze verklaring te plaatsen.

© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV