• Bekijk onze agenda
 • Nieuws
 • 026 370 0243
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESPhysique Preventiecentrum BV Beukenlaan 19 6823 MA Arnhem Sportpark Valkenhuizen Telefoon: 026-3700243 info@physique.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Over Runningtherapie

Groeps runningtherapie

Runningtherapie Arnhem biedt naast individuele runningtherapie ook groeps runningtherapie aan. Ook dit is een traject van 12 weken. Na een intakegesprek waarbij een vragenlijst wordt ingevuld, volgt een test om uw fysieke fitheid vast te stellen. Trainingsdoelstellingen en een trainingsplan worden samengesteld. De trainingen zijn opgezet met voor u haalbare doelen. De runningtherapeut begeleidt de trainingen in een klein groepje (maximaal 5 lopers). Tussentijds evalueren we samen met u en met de gehele groep de vooruitgang en kunnen we het trainingsplan bijstellen als dat nodig is. Na 12 weken vindt een eindevaluatie plaats en adviseren wij u over de mogelijkheden om verder te gaan met hardlopen.

Tarief groeps runningtherapie

De kosten zijn €385,- voor 12 weken. Er zijn vergoedingsmogelijkheden via werkgever, verzekeraar, UWV, PGB en Gemeente Arnhem via de Gelrepas, Werksportkaart en Studentensportkaart.

Interesse in een gratis intake?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een intake is gratis en geheel vrijblijvend!

Contact
Bezig met versturen
© 2017 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV